0
Favorite (0)
Comparare produs 0

Club card - Livrez.md


Program de fidelizare a cardurilor de club

Devenind proprietarul unui card de client obișnuit „Club Card” - veți avea automat posibilitatea de a cumpăra bunuri în condiții favorabile!

Cu „Club Card” veți obține o reducere garantată de până la 5% la întreaga gamă de produse de marcă pe care le puteți cumpăra de pe site-ul nostru www.livrez.md.

După ce ați devenit deținător al unui „Club Card” pentru clienți obișnuiți, deveniți automat participant la loteriile și concursurile organizate de noi special pentru clienții care au un „Club Card”.

Pentru a primi un „Club Card” trebuie să achiziționați bunuri în valoare de peste 3000 de lei!

Condițiile necesare:

- Pentru a primi un „Club Card” trebuie să aveți un cec de la compania Livrez.md în valoare de peste 3000 lei sau mai multe cecuri pentru o sumă totală mai mare de 3000 lei, emise în aceeași zi.

- Cardul oferă o reducere de până la 5% la achiziția făcută de cumpărător data viitoare. Cu alte cuvinte, acest lucru nu se aplică primului cec în valoare de peste 3000 de lei, care este necesar pentru procesarea cardului în sine.

- Este permis să utilizați cecul pentru mai multe persoane, adică îl puteți da prietenilor, rudelor sau cunoștințelor.

-Pentru înregistrarea unui card de fidelitate, sunt necesare următoarele informații despre clienți: numele, prenumele, data nașterii, numărul de telefon de contact (mobil), adresa de e-mail (dacă este cazul), locul de reședință / adresa de livrare.

 - Cardul de client fidel nu se aplică bunurilor promoționale, precum și bunurilor cumpărate cu credit.

 - După achiziționarea unui produs de pe site-ul livrez.md, puteți comanda un card de fidelitate apelând 067355855 (Când cumpărați bunuri în magazinele noastre, vă rugăm să ne contactați pentru a emite un card de fidelitate.)

Promoții
Aparat de sudat țevi de polipropilenă INGCO PTWT8001
-35%

829 MDL1.269 MDL

Încă poți reuși!
Promoția se va termina peste: