0
Favorite (0)
Comparare produs 0

Informatii despre livrare


Condiții de livrare livrez.md:
Livrarea se efectuează prin sistemul „Ușă în ușă” din magazinul online livrez.md.
Ușă în ușă este un sistem de livrare creat pentru confortul clienților noștri, este livrarea bunurilor comandate - rapid și în siguranță la ușa dvs.!
Toate mărfurile sunt ambalate cu atenție și livrate în termen de 24 de ore de la momentul confirmării comenzii prin telefon!
Livrare în orașul Chișinău - gratuit de la 500 lei. Livrare urgentă - până la 3 ore - 99 lei (dacă este mai lungă - neplătită).
Livrarea expres livrez.md este valabilă numai în Chișinău de luni până vineri și după confirmarea comenzii până la ora 16:00.
Cost de livrare în suburbia Chișinăului 49 lei! Livrare pe teritoriul Republicii Moldova în plus față de cele de mai sus - 199 lei în termen de 1-3 zile de la momentul confirmării comenzii prin telefon!
Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova pe malul stâng al Nistrului nu se efectuează. Rețineți că este necesar să efectuați o verificare completă și absența defectelor externe ale bunurilor de către cumpărător.
Semnătura de pe cardul de garanție confirmă faptul că nu există revendicări împotriva produsului sau a vânzătorului.
Dacă produsul este livrat și îndeplinește toate cerințele de garanție, dar din anumite motive decideți să nu îl cumpărați, sunteți obligat să plătiți costurile de curierat.
Prin urmare, înainte de a plasa o comandă, asigurați-vă că ați ales exact modelul pe care doriți să îl cumpărați.
Pentru mai multe informații, contactați echipa livrez.md!


Promoții
Aparat de sudat Becker SAB1400
-30%

2.990 MDL4.250 MDL

Încă poți reuși!
Promoția se va termina peste:
Aparat de sudat invertor Kamoto MIG180
-12%

6.490 MDL7.400 MDL

Încă poți reuși!
Promoția se va termina peste: