0
Мои закладки 0
Сравнение товаров 0

Cutter manual de faianta GIGA-CUT PLUS PROFESSIONAL 1600 mm KRISTAL

12 490 MDL
Характеристики:
  • Descriere Dispozitivul de tăiat manual profesional de plăci este potrivit pentru tăierea tuturor tipurilor de plăci de la 3 mm la 23 mm grosime. Fabricat din oțel placat cu nichel, cu un finisaj acoperit cu pulbere. Mânerul este echipat cu două labe rezistente pentru rupere delicată pe diferite lățimi de plăci. Ambele gheare sunt acoperite cu plastic și nu vor lăsa urme pe plăci, iar gheara mică este echipată cu un magnet pentru a ușura tăierea. Datorită mecanismului de cărucior echipat cu rulmenți, tăietorul de plăci are o rulare lină, ceea ce permite o tăiere mai precisă, fără erori. Cu ajutorul unor picioare de sprijin suplimentare, este convenabil să lucrați cu plăci de format mare. Rigla de oprire laterală pliabilă cu cântare de doi milimetri. Prima scară este pentru orice măsurători, a doua scară este pentru măsurători la un unghi de 45º (cu lungimea catetelor corespunzătoare ipotenuzei de pe prima scară). Fixarea instantanee a riglei cu maneta de blocare. Picioare din cauciuc împotriva alunecării și zgârieturilor la suprafață.
  • Greutate 37,3 kg
  • Lungimea de taiere 1600mm
  • Producator KRISTAL
  • Seria GIGA-CUT Plus
смотреть все
  • Производитель:  KRISTAL
  • Доступность:  На складе
  • Код товара:  35665
   
Купить в кредит
6 МЕС 12 МЕС 24 МЕС
2 352 MDL
в месяц
1 311 MDL
в месяц
791 MDL
в месяц
Запросить
Запросить
Запросить
Microinvest

Microinvest

eCredit

EasyCredit

Характеристики
Descriere Dispozitivul de tăiat manual profesional de plăci este potrivit pentru tăierea tuturor tipurilor de plăci de la 3 mm la 23 mm grosime. Fabricat din oțel placat cu nichel, cu un finisaj acoperit cu pulbere. Mânerul este echipat cu două labe rezistente pentru rupere delicată pe diferite lățimi de plăci. Ambele gheare sunt acoperite cu plastic și nu vor lăsa urme pe plăci, iar gheara mică este echipată cu un magnet pentru a ușura tăierea. Datorită mecanismului de cărucior echipat cu rulmenți, tăietorul de plăci are o rulare lină, ceea ce permite o tăiere mai precisă, fără erori. Cu ajutorul unor picioare de sprijin suplimentare, este convenabil să lucrați cu plăci de format mare. Rigla de oprire laterală pliabilă cu cântare de doi milimetri. Prima scară este pentru orice măsurători, a doua scară este pentru măsurători la un unghi de 45º (cu lungimea catetelor corespunzătoare ipotenuzei de pe prima scară). Fixarea instantanee a riglei cu maneta de blocare. Picioare din cauciuc împotriva alunecării și zgârieturilor la suprafață.
Greutate 37,3 kg
Lungimea de taiere 1600mm
Producator KRISTAL
Seria GIGA-CUT Plus
Tara de origine Turcia
Средняя оценка покупателей:   0 из 5

Нет отзывов об этом товаре.

Характеристики и изображения товара приведены в ознакомительных целях и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и характеристик.

Покупают вместе