0
Мои закладки 0
Сравнение товаров 0

Cutter gresie KRISTAL MAXI-CUT PROFESSIONAL 1200 mm

8 190 MDL
Характеристики:
  • Descriere KRISTAL MAXI-CUT este o mașină de tăiat faianță monoșină clasică pentru uz profesional, care a câștigat laude în lumea producătorilor de plăci. Dispozitivul manual de tăiat plăci nu este potrivit doar pentru tăierea tuturor tipurilor de plăci cu o grosime de la 3 până la 23 mm, ci și pentru tăierea mozaicurilor din sticlă. Fabricat din oțel placat cu nichel, cu un finisaj acoperit cu pulbere. Mânerul are două poziții pentru reglarea pârghiei de forță și este echipat cu două labe rezistente pentru rupere delicată la diferite lățimi ale plăcilor. Ambele gheare sunt acoperite cu plastic și nu vor lăsa urme pe plăci, iar gheara mică este echipată cu un magnet pentru a ușura tăierea. Datorită mecanismului de cărucior echipat cu rulmenți, tăietorul de plăci are o rulare lină, ceea ce permite o tăiere mai precisă, fără erori. Cu ajutorul unor picioare de sprijin suplimentare, este convenabil să lucrați cu plăci de format mare. Rigla de oprire laterală pliabilă cu cântare de doi milimetri. Prima scară este pentru orice măsurători, a doua scară este pentru măsurători la un unghi de 45º (cu valoarea picioarelor, ipotenuza corespunzătoare pe prima scară). Fixarea instantanee a riglei cu maneta de blocare. Picioare din cauciuc împotriva alunecării și zgârieturilor la suprafață. Cuțitorul de plăci este echipat cu o rolă de tăiere pe un rulment. Tampoane amortizoare cu suprafata cauciucata care impiedica alunecarea placilor pe suprafata. Fabricat in Turcia. Pentru meseriașii profesioniști.
  • Grosime de taiere 23 mm
  • Marimea 1200 mm
  • Producator KRISTAL
  • Производитель:  KRISTAL
  • Доступность:  На складе
  • Код товара:  35688
   
Купить в кредит
6 МЕС 12 МЕС 24 МЕС
1 542 MDL
в месяц
859 MDL
в месяц
518 MDL
в месяц
Запросить
Запросить
Запросить
Характеристики
Descriere KRISTAL MAXI-CUT este o mașină de tăiat faianță monoșină clasică pentru uz profesional, care a câștigat laude în lumea producătorilor de plăci. Dispozitivul manual de tăiat plăci nu este potrivit doar pentru tăierea tuturor tipurilor de plăci cu o grosime de la 3 până la 23 mm, ci și pentru tăierea mozaicurilor din sticlă. Fabricat din oțel placat cu nichel, cu un finisaj acoperit cu pulbere. Mânerul are două poziții pentru reglarea pârghiei de forță și este echipat cu două labe rezistente pentru rupere delicată la diferite lățimi ale plăcilor. Ambele gheare sunt acoperite cu plastic și nu vor lăsa urme pe plăci, iar gheara mică este echipată cu un magnet pentru a ușura tăierea. Datorită mecanismului de cărucior echipat cu rulmenți, tăietorul de plăci are o rulare lină, ceea ce permite o tăiere mai precisă, fără erori. Cu ajutorul unor picioare de sprijin suplimentare, este convenabil să lucrați cu plăci de format mare. Rigla de oprire laterală pliabilă cu cântare de doi milimetri. Prima scară este pentru orice măsurători, a doua scară este pentru măsurători la un unghi de 45º (cu valoarea picioarelor, ipotenuza corespunzătoare pe prima scară). Fixarea instantanee a riglei cu maneta de blocare. Picioare din cauciuc împotriva alunecării și zgârieturilor la suprafață. Cuțitorul de plăci este echipat cu o rolă de tăiere pe un rulment. Tampoane amortizoare cu suprafata cauciucata care impiedica alunecarea placilor pe suprafata. Fabricat in Turcia. Pentru meseriașii profesioniști.
Grosime de taiere 23 mm
Marimea 1200 mm
Producator KRISTAL
Средняя оценка покупателей:   0 из 5

Нет отзывов об этом товаре.

Характеристики и изображения товара приведены в ознакомительных целях и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и характеристик.

Покупают вместе