0
Мои закладки 0
Сравнение товаров 0

Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0)

980 MDL
  • Производитель:  Ryobi
  • Доступность:  Нет в наличии
  • Код товара:  2550

Aspirator de mână pe acumulator  Ryobi (R18HVF-0) -  conceput pentru colectarea gunoiului uscat. Ideal pentru curățarea apartamentelor și a mașinilor. Colectorul de praf de 540 ml este ..Подробнее
   
Купить в кредит
6 МЕС 12 МЕС 24 МЕС
184 MDL
в месяц
102 MDL
в месяц
62 MDL
в месяц
Запросить
Запросить
Запросить
Microinvest

Microinvest

eCredit

EasyCredit

Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0) Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0) Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0) Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0) Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0)
Средняя оценка покупателей:   0 из 5

Нет отзывов об этом товаре.

Характеристики и изображения товара приведены в ознакомительных целях и могут отличаться от реальных. Рекомендуем при покупке уточнять наличие желаемых функций и характеристик.


Описание
Aspirator de mână pe acumulator  Ryobi (R18HVF-0) -  conceput pentru colectarea gunoiului uscat. Ideal pentru curățarea apartamentelor și a mașinilor. Colectorul de praf de 540 ml este ușor de îndepărtat și de golit. Mânerul cauciucat nu alunecă în mână, oferind o prindere confortabilă și fiabilă. Pentru o oprire rapidă a pânzei este prevăzută frâna motorului. Specificații tehnice Tensiune 18 V Sistem ONE+ Consum de aer   850 l/min Volumul rezervorului 0.54 l Tip colector de praf recipient     Greutate                                                 1.48 kg   Garan ţ ie   18 luni   Japonia  —  Țara de origine   China  — Țara de producere Aspirator, furnizat fără  acumulator  și încărcător.
Покупают вместе