0
Favorite (0)
Comparare produs 0

Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0)

980 MDL
  • Producători:  Ryobi
  • Disponibilitate:  Stock epuizat
  • Cod produs:  2550

Aspirator de mână pe acumulator  Ryobi (R18HVF-0) -  conceput pentru colectarea gunoiului uscat. Ideal pentru curățarea apartamentelor și a mașinilor. Colectorul de praf de 540 ml este ..Detalii
   
Cumpara in credit
6 luni 12 luni 24 luni
184 MDL
lunar
102 MDL
lunar
62 MDL
lunar
Solicita
Solicita
Solicita
Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0) Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0) Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0) Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0) Aspirator de mână pe acumulator Ryobi (R18HVF-0)
Nota medie a clienților:   0 din 5

Nu sunt opinii despre acest produs.

Caracteristicile și imaginile produselor au doar scop informativ și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să verificați disponibilitatea funcțiilor și caracteristicilor dorite la cumpărare.

Descriere
Aspirator de mână pe acumulator  Ryobi (R18HVF-0) -  conceput pentru colectarea gunoiului uscat. Ideal pentru curățarea apartamentelor și a mașinilor. Colectorul de praf de 540 ml este ușor de îndepărtat și de golit. Mânerul cauciucat nu alunecă în mână, oferind o prindere confortabilă și fiabilă. Pentru o oprire rapidă a pânzei este prevăzută frâna motorului. Specificații tehnice Tensiune 18 V Sistem ONE+ Consum de aer   850 l/min Volumul rezervorului 0.54 l Tip colector de praf recipient     Greutate                                                 1.48 kg   Garan ţ ie   18 luni   Japonia  —  Țara de origine   China  — Țara de producere Aspirator, furnizat fără  acumulator  și încărcător.
Se cumpără împreună