0
Favorite (0)
Comparare produs 0

Puteti efectua comanda pe site, dupa care managerul nostru va contacteaza pentru confirmare, sau puteti plasa comanda la numarul de telefon: +(373) 67 355 855 programul de lucru de luni pana vineri de la 09:00 la 18:00, sambata de la 09:00 la 15:00, duminica zi libera.

Livrarea se efectuează prin sistemul “Door-to-Door” de la magazinul online livrez.md Door-to-Door este un sistem de livrare creat pentru comoditatea clientilor nostri, reprezintă livrarea bunurilor comandate – rapid şi în siguranţă pîna la uşa ta! Toate produsele sunt ambalate şi livrate cu grijă în termen de 24 ore de la confirmarea comenzii telefonic! Livrarea în raza oraşului Chişinău se efectuează gratuit de la suma mai mare de 1000 de lei.
Programul de fidelizare "Club Card" Devenind proprietarul cardului de fidelitate "Club Card" - automat beneficiați de oportunitatea de a cumpăra bunuri în termeni avantajoși! Cu "Club Card" beneficiați de o reducere garantată de până la 5% pentru întreaga gamă de produse de mărcile comerciale pe care le puteți cumpăra pe site-ul nostru www.livrez.md. Devenind titular cardului de fidelitate "Club Card" devii automat un participant la tombole și concursuri, organizate de noi special pentru clienții care dețin "Club Card". Pentru a primi "Club Card" trebuie să achiziționați bunuri în valoare de peste 5000 de lei!