0
Favorite (0)
Comparare produs 0

Convector design TROTEC TCH 1500 E

6.490 MDL
 • Producători:  TROTEC
 • Disponibilitate:  Stock epuizat
 • Cod produs:  TCH1500E

Convector de proiectare TCH 1500 EEleganță rafinată. Convector elegant din aluminiu cu 10 trepte de încălzire și telecomandăPerformanță excelentă de încălzire în cea mai frumoasă formăÎncălz..Detalii
   
Cumpara in credit
6 luni 12 luni 24 luni
1.222 MDL
lunar
681 MDL
lunar
411 MDL
lunar
Solicita
Solicita
Solicita
Convector design TROTEC TCH 1500 E Convector design TROTEC TCH 1500 E Convector design TROTEC TCH 1500 E Convector design TROTEC TCH 1500 E Convector design TROTEC TCH 1500 E Convector design TROTEC TCH 1500 E Convector design TROTEC TCH 1500 E Convector design TROTEC TCH 1500 E Convector design TROTEC TCH 1500 E
Nota medie a clienților:   0 din 5

Nu sunt opinii despre acest produs.

Caracteristicile și imaginile produselor au doar scop informativ și pot diferi de cele reale. Vă recomandăm să verificați disponibilitatea funcțiilor și caracteristicilor dorite la cumpărare.

Descriere

Convector de proiectare TCH 1500 E

Eleganță rafinată. Convector elegant din aluminiu cu 10 trepte de încălzire și telecomandă

Performanță excelentă de încălzire în cea mai frumoasă formă
Încălzitoarele mobile din camera de zi nu trebuie să aibă întotdeauna un design alb și simplu. Convectorul de încălzire TCH 1500 E, distins cu Red Dot Design Award, are un design foarte individual și impresionează prin puterea termică și confortul său. Carcasa din aluminiu de ultimă generație, cu panou frontal periat și finisaj negru lucios, arată dintr-o privire că convectorul de designer de 1500 W se află ferm în centrul mediilor moderne de locuit și birou.

Căldură expresivă pentru viața și munca modernă
Setați un accent vizual cu convectorul cu design elegant TCH 1500 E - oriunde sunt necesare confort și căldură. De exemplu, ca încălzitor suplimentar în spații de locuit, zone de vânzare, birouri, săli de hobby, săli de petrecere, subsoluri sau săli de fitness de până la 20 m² sau 50 m³. Sau ca încălzire continuă cu 10 niveluri de încălzire reglabile (de la 220 W la 1500 W) într-o seră, cameră de oaspeți, casă de vacanță sau logie. Datorită carcasei sale rezistente la stropire, care respectă tipul de protecție IPX4, dispozitivul poate fi folosit și în băi sau băi pentru oaspeți. Lumina de fundal a panoului de control se stinge automat în timpul funcționării, ideală pentru o noapte de odihnă relaxantă. În plus, convectorul poate fi folosit ca mijloc fiabil de control al înghețului, de exemplu pentru a proteja încăperile neîncălzite de prea multă răcire și pentru a preveni deteriorarea costisitoare de îngheț.

Căldură curată, fără miros, fără zgomot de fundal nedorit
Spre deosebire de radiatoarele convenționale cu bobine de încălzire și ventilatoare, TCH 1500 E generează căldură confortabilă cu un element de încălzire electric silențios și fără suport de ventilator. Astfel, praful nu se ridică în timpul încălzirii, ceea ce, în special, permite astmaticilor și persoanelor cu sisteme respiratorii sensibile să respire liber.

Echipament versatil pentru cunoscătorii de confort
Aspect incredibil de bine și performanță remarcabilă a echipamentului - TCH 1500 E de înaltă calitate stabilește standarde înalte. Cu o telecomandă, afișaj cu ecran tactil, termostat, funcție de cronometru, 10 trepte de încălzire, mod economic, blocare pentru copii și bobină de cablu la îndemână, este, de asemenea, un câștigător când vine vorba de confort.

Protejează de frig: protejează împotriva frigului în fața suprafețelor ferestrelor
Elementele mari de ferestre, în unele cazuri extinzându-se până la podea, sunt o trăsătură caracteristică spațiilor moderne de locuit și birouri. Chiar dacă cantitatea suficientă de lumină generată de designul acestei camere afectează pozitiv atmosfera de locuit din cameră, ferestrele mari afectează negativ mediul interior în zilele reci. Aerul cald din interior se răcește pe suprafețele reci ale ferestrelor, se scufundă pe podea și creează un flux neplăcut de aer rece aici. Rezultatul sunt curenți reci în zona podelei și picioare reci.

Soluția la această problemă este TCH 1500 E cu o formă foarte largă, proiectată aproape de podea. Acest tip de convectoare se mai numește și încălzire pe plinte mobile. Un convector de 110 cm lățime instalat în fața ferestrei acționează ca un scut termic invizibil. Aerul rece de la podea este încălzit la temperatura de confort dorită în intervalul de la 5 ° C până la 35 ° C folosind un element de încălzire electric. Aerul cald se ridică în sus conform principiului convecției și abia după o perioadă scurtă de timp se creează un flux de aer cald care circulă lină, care se răspândește uniform și plăcut în toată încăperea.

Reduce costurile cu energia: controlul temperaturii și modul de economisire a energiei
Toate setările convectorului de design TSN 1500 E se pot face de la un panou tactil modern sau de la telecomandă. Ecranul LCD negru elegant al acestui încălzitor subțire arată temperatura actuală a camerei și are un senzor de temperatură încorporat care adaptează automat puterea de încălzire și nivelul de încălzire la temperatura actuală și dorită a camerei. Când temperatura dorită setată este atinsă, convectorul se oprește automat cu un consum redus de energie. Dacă este necesară reîncălzirea, TCH 1500 E este reactivat automat din nou. Acest control inteligent al temperaturii este completat de un mod de economisire a energiei care încălzește încet o cameră la o temperatură constantă de 26 ° C la niveluri scăzute de căldură.

Caldura programabilă în ritmul vieții: temporizator de 24 de ore
Un dispozitiv la modă, convenabil și care economisește energie, cu un temporizator de încălzire care poate fi setat în trepte de 1 oră pentru a porni sau opri automat dispozitivul de încălzire, TCH 1500 E poate fi adaptat stilului dumneavoastră de viață individual. De exemplu, la birou, când convectorul se oprește automat după o zi de lucru de 8 ore, deci nici nu trebuie să te gândești la asta. Sau acasă, într-un dormitor cald și confortabil, în timp ce adormi în timp ce citești înainte de culcare, știind că încălzitorul direct se va opri automat după un timp prestabilit.

Alegere perfect sigură - și pentru familiile cu copii și animale de companie.
Numeroasele funcții de protecție ale TCH 1500 E fac ca acest dispozitiv de încălzire atractiv să fie ideal pentru familiile active cu copii și animale de companie.
Blocare pentru copii
Copiii atenți explorează lumea cu toate simțurile. Prin atingere și simțire, ei explorează obiecte interesante din mediul lor. Pentru a proteja setările TSN 1500 E de mâinile indiscrete ale copiilor, convectorul este echipat cu o blocare pentru copii care poate fi activată dacă este necesar.
Protecție împotriva răsturnării
Oriunde se joacă copiii și oriunde se grăbesc animale jucăușe, lucrurile se pot răsturna sau se pot sparge. Cu TCH 1500 E, nu mai aveți de ce să vă faceți griji. Protecția încorporată împotriva răsturnării oprește imediat încălzitorul dacă se abate de la poziția verticală în ciuda picioarelor stabile.
Protecție la supraincalzire
Termostatul de siguranță previne în mod fiabil acumularea de căldură în interiorul dispozitivului datorită așezării neglijente a îmbrăcămintei pe dispozitiv. În acest caz, protecția la supraîncălzire este declanșată și dispozitivul se oprește complet automat.
Bobinator de cablu
Datorită tamburului de cablu convenabil și a compartimentului de depozitare pentru telecomandă din lateral, încălzitorul poate fi pliat convenabil și compact atunci când nu este utilizat.

Convectorul de designer TCH 1500 E atrage atenția în băile moderne, spațiile rezidențiale și de birouri. Indiferent dacă îl folosiți în perioada de tranziție de umezeală și frig sau în timpul iernii înghețate - datorită căldurii uniforme de convecție, generează în mod fiabil și confortabil o temperatură plăcută pentru bunăstare.

TCH 1500 E - caracteristici ale echipamentelor speciale
- Designul lui TCH 1500 E a fost distins cu renumitul Red Dot Design Award. Designul convenabil asigură disiparea căldurii cu o lățime mai mare de 110 cm.Totodată, TCH 1500 E ocupă un spațiu minim doar atunci când este instalat pe un perete.
- Echipament maxim pentru temperaturi placute si confortabile: caldura silentioasa la 10 trepte de incalzire, cu control termostat si mod de economisire a energiei, inclusiv functie de control al inghetului, temporizator 24 de ore, carcasa rezistenta la stropire si blocare pentru copii.
- Toate setările dispozitivului pot fi făcute cu ușurință folosind panoul tactil intuitiv și elegant și telecomanda furnizată.
- Afișajul LCD, integrat într-o ramă neagră lucioasă, profundă, vă oferă informații clar vizibile despre temperatura actuală a încăperii, modul de funcționare și nivelul de încălzire selectat. Afișajul poate fi oprit dacă este necesar.
- Telecomanda cu infraroșu inclusă vă permite să controlați convenabil dispozitivul de pe canapea, pat sau scaunul de birou. O locașă laterală servește drept compartiment de depozitare pentru telecomandă și un mâner de transport convenabil.
- Protecția încorporată împotriva răsturnării oprește dispozitivul atunci când este înclinat cu câteva grade față de poziția verticală. Termostatul de siguranță protejează suplimentar TCH 1500 E împotriva supraîncălzirii. În modul de blocare pentru copii, utilizarea neautorizată a dispozitivului nu este posibilă.
- Convectorul de design TCH 1500 E este fabricat cu protecție IPX4 la stropire pentru încălzirea băilor și a zonelor de wellness.
- Comutatorul este localizat discret, dar ușor accesibil pe partea inferioară a dispozitivului. Înfășuratorul de cablu convenabil oferă protecție împotriva împiedicării periculoase în viața de zi cu zi.
- Cu carcasa sa din aluminiu rezistentă la stropire IPX4, TCH 1500 E transformă băile în oaze de bunăstare plăcut calde.
- Convectorul de design TCH 1500 E cu designul său elegant încălzește spațiile moderne de locuit și asigură o circulație uniformă a aerului cald.

Avantaje practice:

 • Putere termică 1500 W pentru căldură curată, fără condensare
 • 10 niveluri de încălzire (220 W, până la 1500 W)
 • Carcasa din aluminiu de inalta calitate
 • Telecomanda IR
 • Funcționare automată controlată termostatic cu preselecția valorii țintă de la 5 la 35 ° C
 • Control automat al temperaturii
 • Afișarea temperaturii actuale a camerei
 • Ecran tactil și LCD
 • Funcția de cronometru
 • Funcția de control al înghețului
 • Modul de economisire a energiei
 • Funcționare eficientă din punct de vedere energetic datorită opririi automate la atingerea punctului de referință
 • Siguranță maximă datorită protecției împotriva supraîncălzirii, protecției împotriva răsturnării și blocării pentru copii
 • Incalzire silentioasa

  Detalii tehnice
 • Putere de incalzire
     Nivelul 1 [kW] 1,5
     Nivel max. [kW] 1,5
 • Parametrii electrici
     Conexiune la rețea 220 - 240 V / 50 Hz
     Maxim. putere consumată [W] 1.500
     Consumul de curent nominal [A] 6.5
     Tip de protecție IP IPX4
     Clasa de protectie I
 • Conexiune electrica
     mufa CEE 7/7
     Lungime cablu [m] 1,5
 • Mobilitate
     Picioarele
     Mâner(e) pentru transport/transport
     Mânere încastrate
 • Dimensiuni
     Lungime (inclusiv picioare) [mm] 130
     Latime (inclusiv picioare) [mm] 1100
     Înălțime (inclusiv picioare) [mm] 230
 • Greutate
     (fără ambalaj) [kg] 6.5
 • Suprafața de încălzire - 20 m² sau 50 m³
Se cumpără împreună