Toate categoriile
Toate categoriile

Club Card

Programul de fidelizare "Club Card"

Devenind proprietarul cardului de fidelitate "Club Card" - automat beneficiați de oportunitatea de a cumpăra bunuri în termeni avantajoși!

Cu "Club Card" beneficiați de o reducere garantată de până la 5% pentru întreaga gamă de produse de mărcile comerciale pe care le puteți cumpăra pe site-ul nostru www.livrez.md.

Devenind titular cardului de fidelitate "Club Card" devii automat un participant la tombole și concursuri, organizate de noi special pentru clienții care dețin "Club Card".

Pentru a primi "Club Card" trebuie să achiziționați bunuri în valoare de peste 3000 de lei!

Condiții necesare:

- Pentru a primi "Club Card" trebuie să aveți un cec de la compania Livrez.md pentru o sumă de peste 3000 de lei, sau mai multe cecuri cu o valoare totală mai mare de 3000 de lei emise în aceeași zi.

- Cardul oferă o reducere de până la 5% la achiziția făcută de client pentru data viitoare. Cu alte cuvinte, nu se aplică primului cec de peste 3000 lei necesar pentru procesarea cardului în sine.
- Este permis să folosească cecul de către mai multe persoane, adică să o puteți transfera prietenilor, rudelor sau cunoștințelor.

-Pentru înregistrarea cardului de fidelitate este necesar următoarele informații despre client: Nume Prenume, Data nașterii, Telefon de contact (mobil), adresa de e-mail (dacă este cazul), adresa de domiciliu / livrare.

- Cardul de fidelitate nu se aplică pentru produsele promoționale, precum și asupra bunurilor achiziționate pe bază de credit.

- În urma achiziționării bunurilor pe site-ul livrez.md, puteți comanda cardul de fidelitate sunând la telefonul 067355855

(Atunci când achiziționați bunuri în magazinele noastre, vă rugăm să ne contactați pentru emiterea cardului de fidelitate.)